İntikâm birimlerinden Öcalan için eylemler

Şehit Soro Amed İntikâm Birimi ve Şehit Reber İntikâm Birimi, İmralı tecridi ve yangına karşı eylemler düzenledi.

Şehit Soro Amed İntikâm Birimi tarafından bugün yapılan yazılı açıklamada, "Üyelerimiz, AKP-MHP faşist iktidarının İmralı’da oynadığı kirli oyunlara karşı başlatmış olduğumuz kesintisiz eylem süreci kapsamında Urfa, Amed ve Ankara’da bir dizi eylem gerçekleştirdi" denildi.

EYLEMLER

Eylemlere ilişkin şu bilgiler verildi:

"1 Mart gecesi saat 22.00'da Urfa/Eyyübiye’ye bağlı Eyüpkent Mahallesi'nde polis aracına 2 el yapımı bomba ile eylem düzenledi. Eylemin ardınan işgalci Türk polisleri onlarca zırhlı araçla eylem yerini ablukaya aldı.
Yine aynı gece saat 22.30 civarında üyelerimiz Eyyübiye AKP ilçe başkanlık üyesinin aracına yönelik sabotaj eylemi gerçekleştirdi. AKP üyesinin aracı imha edildi.
29 Şubat aksamı Ankara’nın Çankaya ilçesinde birim üyelerimiz faşistlere ait bir binanın çatısını ateşe verdi.
29 Şubat saat 22.00 sularında Amed’in Sur ilçesinde Çarşı karakoluna üyelerimiz tarafından havai fişekli eylem düzenlendi."

'GÖRÜŞME OLANA KADAR EYLEMLERİMİZ BÜYÜYECEK'

İntikâm Birimi, şu mesajları da verdi:
"Faşist Türk devleti Önderliğimize karşı herhangi bir yaklaşımında bin defa düşünmelidir. Önderliğimiz üzerindeki baskı ve tehditlere karşı Şehit Soro İntikâm Birimi olarak kesinlikle sert refleksler göstereceğimizi belirtiyoruz. Önderliğimiz ile görüşme gerçekleşene kadar kesintisiz eylemlere devam edeceğiz."

VAN
Şehit Reber İntikâm Birimi de Van'da eylem düzenledi. Birim tarafından yapılan açıklamada, "Önderliğin üstündeki tecridi kınamak amacıyla Van merkez Xaçort Mahallesi'ndeki devlete bağlı alışveriş merkezi A101'e ses bombalı saldırı yapıldı" denildi.