HDP Adayları birçok merkezde çalışmalarını sürdürdü

Birçok kentte seçim bürosu açan HDP, halk tarafından coşkuyla karşılandı

Halkların Demokratik Partisi (HDP), seçim çalışmaları kapsamında birçok kentte halka bir araya geldi.

ADANA

Adana'da HDP çalışmalarını, dün akşam geç saatlerde devam ettirdi. HDP Adana İl Örgütü, adayların katılımıyla Seyhan ilçesine bağlı Denizli mahallesinde halk ve esnafı ziyaret etti.  

MERSİN

HDP Mersin İl Örgütü de, seçim bürolarını açmaya devam ediyor. Mersin milletvekili adaylarının katılımlarıyla gerçekleşen büro açılışları; Yenişehir, Akdeniz, Toros ve de Tarsus ilçelerinde bulunan mahallelerde gerçekleşti

Akdeniz ilçesine bağlı Siteler mahallesi büro açılışında konuşan milletvekili adayı Rıdvan Turan, halkların partisi olduklarını ve iktidarın tüm baskı ve saldırına karşı hiçbir şekilde diz çökmediklerini dile getirdi. Turan, “Bize, Haziran ayı iyi geliyor. Nasıl ki 7 Haziran’da aldığımız başarı iktidarı şaşkına döndürdüyse, 24 Haziran’da da şaşkına döndüreceğiz Tabi bunun için çok çalışmak gerekiyor. HDP’yi tanıyamamışlar. Biz, baskılara ve saldırılara karşı direnen bir partiyiz. Bu tür politikalar bizi zayıflatmaz” diye konuştu.

Tarsus’un Barbaros mahallesinde konuşan HDP Mersin İl Eşbaşkanı Fatmagül Demirtag ise, Demirtaş’ın “Ben gençlere ve kadınlara güveniyorum” sözlerini hatırlatarak şöyle konuştu: “7 Haziran’da ve 1 Kasım’da nasıl başardıysak bu seçimlerde de başaracağız’’ dedi.

ANTALYA

Antalya'da da, HDP milletvekili adaylarının katılımıyla Kepez ilçesine bağlı Şafak mahallesinde seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi. Kadınların coşkusuyla yapılan açılışta, adaylar tek tek tanıtıldı

MANİSA

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Manisa İl Örgütü, Şehzadeler ilçesi Akpınar mahallesinde büro açtı. Açılışa, HDP’nin milletvekili adayları yanı sıra yüzlerce kişi katıldı. Seçim şarkıları eşliğinde yüzlerce kişi halaya dururken, açılışta gençlerin ve kadınların yoğun ilgisi dikkat çekti.