Jinen Tîrejen Roje: Deniz Poyraz'ın intikamını misliyle alacağız!

Jinen Tîrejen Roje, faşistlere dönük eylemler düzenleyerek, "Her yoldaşımızın intikamı misliyle alınacaktır" dedi.

Jinen Tîrejen Roje İnisiyatifi tarafından Sema Yüce anısına ve Deniz Poyraz'ın intikamı için eylemler düzenledi.

İnisiyatif tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Gün her zamankinden daha fazla Önderliğe ve şehitlere mücadeleyi yükselterek cevap olma zamanıdır. Çünkü düşmanımız her zamankinden daha zayıf ancak her zamankinden daha saldırgan durumdadır. Bu bağlamda bulunduğumuz her alanda ve yaptığımız her bir eylem düşmanı yenilgiye, bizi de başarıya yöneltecektir. Bunun bilinciyle özellikle gençler olarak mücadelenin ön saflarında yerimizi almalı ve tarihi sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz."

EYLEMLERİN AYRINTILARI

İnisiyatif, düzenlediği eylemlere ilişkin ise şu bilgileri verdi:
"14 Haziran’da Amed’in Sur ilçesinde Dicle Mahallesi'nde farklı noktalarda yerleştirilmeye çalışılan mobese kameralarının kabloları birimlerimiz tarafından ateşe verilmiştir.
16 Haziran'da İstanbul-Şile'de faşist Türklere ait 4 lüks araç birimlerimiz tarafından ateşe verilip kullanılamaz hale getirilmiştir.
17 Haziran'da İstanbul-Beylikdüzü'nde İzmir'de şehit edilen Deniz Poyraz yoldaşımızın intikamı için faşist bekçilerin aracına ferdi silahlarla eylem düzenlendi; 2 bekçi ağır bir şekilde yaralanmış, 1 bekçinin alınan bilgilere göre hastanede öldüğü birimlerimizce tespit edilmiştir.
17 Haziran'da Tekirdağ Muratlı'da Ülkü Ocakları gençlerine ve araçlarına birimlerimiz tarafından eylem düzenlendi; 3 lüks araç ateşe verilip kullanılamaz hale getirilmiştir.
Bu saatten sonra her yoldaşımızın intikamı misliyle her faşistten alınacaktır."