Konya’da av tüfeği fabrikası ateşe verildi

Ateşin Çocukları İnisiyatifi, Konya’nın Beyşehir ilçesinde ASELSAN ile anlaşmalı olan Naci Tanık'a ait Huğlu Av Tüfek Fabrikası’nı ateşe verdiklerini açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Ateşin Çocukları İnisiyatifi, 16 Haziran günü Konya'nın Beyşehir ilçesinde AKP'li Naci Tanık'a ait Huğlu Av Tüfek Fabrikası’nı ateşe verdiklerini duyurdu.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Çete devletinin katilleri Suriye'de eğitilip Kürt halkını katliamlardan geçiriyor. AKP-MHP terör partileri Kürtleri sosyal, siyasal, kültürel ve fiziki soykırımla ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa yapmaktadır. Yurtsever, onuruna, kimliğine ve iradesine sahip çıkan her Kürdü tetikçilerinin hedefine koymaktadır. Kürt halkının kızı Deniz Poyraz AKP-MHP hükümetinin talimatıyla tetikçi Onur Gencer çete elemanı tarafından katledildi. Bu katliamla bizi korkutmak ve geri adım attırmak isteyenler bilmelidir ki biz asla onur ve özgürlük davasından vazgeçmeyeceğiz. Ateşin Çocukları İnisiyatifi olarak bu katil tetikçilerin partileri olan AKP- MHP terör partilerinden hesap soruyoruz. Gün sözün bittiği gündür.”