Narin Güran soruşturması: Aileden 7 kişi gözaltına alındı

Narin Güran için mahalle mezarlığında mezar kazıldı, soruşturma kapsamında anne Yüksel Güran, baba Arif Güran, kardeşi Enes Güran ve abisi ile 3 amcası gözaltına alındı

NARİN GÜRAN CİNAYETİ

Amed’in Rezan (Bağlar) ilçesi’ne bağlı Çulî (Taşvaşantepe) Mahallesi’nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, köye bir buçuk kilometre mesafedeki Eğertutmaz Deresi’nde bir çuval içinde bulundu. Güran’ın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na (ATK) götürülürken, mahalle mezarlığında mezar kazıldı. 

AİLE BİREYLERİ GÖZALTINDA 

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında anne Yüksel Güran, baba Arif Güran ve Narin Güran’ın 3 amcası gözaltına alındı. Ayrıca Narin Güran’ın arama çalışmaları sırasında kolunda ısırık izi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan ve sonrasında İstanbul Adli Tıp Kurumu (ATK) tarafından izlerin kime ait olduğunun tespit edilmemesi gerekçesiyle serbest bırakılan kardeşi Enes Güran da soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Otopsi işlemi için ATK'ye götürülen Narin Güran'ın ağabeyi Baran Güran da gözaltına alınanlar arasında.