YPS-JIN Şehit Nucan Malatya İntikâm Birimi'nden 5 etkili eylem

YPS-JIN Şehit Nucan Malatya İntikâm Birimi, İstanbul ve Ordu'da eylemler düzenledi. Birim, "AKP-MHP rejiminin sonunu getireceğiz" dedi.

YPS-JIN Şehit Nucan Malatya İntikâm Birimi tarafından yapılan yazılı açıklamada, İntikâm Hamlesi kapsamında İstanbul ve Ordu’da eylemler düzenledi.
Açıklamada, “Sömürgecilere ve Ajan-İşbirlikçilere Karşı İntikâm Hamlesi kapsamında İstanbul’da AKP-MHP işbirlikçilerine yönelik İstanbul ve Ordu’da 5 etkili eylem gerçekleştirildi" denildi.

UYUŞTURUCU SATILAN YERE SABOTAJ

Eylemlerin ayrıntılarına dair şu bilgiler verildi:
"İntikâm Birimi üyelerimiz 13 Haziran günü akşam saat 23:30 civarında Ordu’nun Ünye ilçesinde Müzikhol adlı ülkücü, faşist şahısların fuhuş ve uyuşturucu satışı yaptırdığı yere yönelik sabotaj eylemi gerçekleştirdi. Faşist şahısların kullandığı yere yönelik yapılan eylem sonucunda Müzikhol’ün büyük bir bölümü imha olurken büyük çapta maddi hasar oluştu.

İKTİDAR YANLISI ŞANTİYE VE ARAÇLAR YAKILDI

Üyelerimiz 11 Haziran gece saat 02:00 civarında İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde AKP-MHP faşist rejimi üyesi müteahhit çetelerinin şantiyesinde kullanılan servis minibüsüne yönelik sabotaj eylemi gerçekleştirdi. Eylemde faşist rejimin destekçisi şahsa ait minibüs imha edildi.
Birim üyelerimiz 5 Haziran tarihinde gece saatlerinde İstanbul’un Fatih ilçesinde işbirlikçi, faşist bir şahsın aracına yönelik sabotaj eylemi gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen eylemde işbirlikçi şahsa ait araç tamamen imha oldu.

MHP'Lİ BİR FAŞİSTİN EVİ YAKILDI

Birim üyelerimiz 7 Haziran günü gece saat 02:00 civarında İstanbul’un Kağıthane ilçesinde 5 katlı bir evin üçüncü katında yaşayan MHP’li faşist şahsın evine yönelik eylem gerçekleştirdi. Üyelerimizin molotoflarla etkili bir şekilde vurduğu faşist şahsa ait ev tamamen yanarak imha oldu.

ROJAVA'DAKİ SALDIRIYA MİSİLLEME

İşgalci Türk devletinin Rojava’da yaktığı buğday tarlalarına misilleme olarak birim üyelerimiz 9 Haziran günü sabah saatlerinde İstanbul’un Silivri ilçesinde AKP işbirlikçisi şahsa ait buğday tarlasını ateşe verdi. Eylemde faşist şahsa ait tarlada büyük çapta maddi hasar meydana geldi."
"Faşist AKP-MHP rejimi Kürt halkı üzerinde  uyguladığı soykırım politikalarını gün geçtikçe daha fazla derinleştirilmeye çalışmaktadır" vurgusunda bulunulan açıklamada, "Kürdistan dağları bombalanıyor, yurtsever insanlarımıza işkence yapılıyor. Varlığını Kürt halkının yokluğunda gören AKP-MHP çeteleri ayakta kalmak için her türlü  yolu deniyor" denildi.

'AKP'NİN SONUNU GETİRECEĞİZ'

YPS-JIN Şehit Nucan Malatya İntikâm Birimi, hiçbir şeyin çöküşe doğru giden AKP-MHP faşizmini kurtaramayacağına dikkat çekerek, "Her an her yerde verececeğimiz mücadele ile AKP-MHP rejiminin sonunu getireceğiz. AKP'nin kuyruğuna takılan işbirlikçiler, AKP’nin para kasaları, destekçileri bilmelidir ki; batan gemide yol alıyorlar. Çöküşü başlamış olan bu kirli siyasetin yolundan dönmezseniz, intikâm eylemlerimizin hedefi olursunuz. Sömürgeciliğe ve ajan-işbirlikçiliğe karşı her yerde intikâm almaya devam edeceğiz" diye kaydetti.