GÖRÜNTÜLÜ

İşte Cizre'de JÖH ve PÖH'ün karargah olarak kullandığı ev

Cizre'de JÖH ve PÖH tarafından Cudi Mahallesindeki evi karargah olarak kullanan Cemalettin Çatıktaş, gördüğü manzara karşısında şaşkına uğradığını söyledi.

Cizre'de JÖH ve PÖH tarafından Cudi Mahallesindeki evi karargah olarak kullanan Cemalettin Çatıktaş, gördüğü manzara karşısında şaşkına uğradığını söyledi. Duvarlarda tehdit ve hakaret içerikli yazılar yazan özel timlerin ev eşyalarının tamamını kırdığını belirten Çakıktaş, özel timlerin kendilerine duyduğu öfkeyi evin her tarafında iz bıraktığını dile getirdi. 

Cizre'de girdikleri tüm evlerin bu şekilde talan edildiğini de dile getiren Cemallettin Çakıktaş, kendilerine düşmanca yaklaşan özel timlerin yaptığı icraatın evdeki eşyalara verdiği zarar ve yazılamalarından belli olduğunu kaydetti. Çakıktaş, "Bu kadar insafsızlık olamaz, evin her tarafına hakaret içerikli JÖH ve PÖH imzalı yazılama yapılmış. Binlerce MKE yapımı kurşun boş kovanları ile harabeye dönüştürülmüş bir ev ile karşı karşıya kaldım. Cizre'de halka yönelik öfkelerini her yere yansıtmışlar" diye konuştu.