HBDH milisleri ‘polis muhbirine ait’ matbaayı bombaladı

HBDH Mahsum Korkmaz Milisleri, İstanbul’da bir “polis muhbirine ait” matbaayı “bombaladıklarını” bildirdi.

Yazılı bir açıklama yapan HBDH Mahsum Korkmaz Milisleri, “5 Ağustos gecesi, İstanbul’da ‘15 Ağustos ruhu’ ile işbirlikçi unsurları” hedef aldıklarını belirtti.

“Gece saat 23.30 sıralarında, Esenyurt’ta, bir polis muhbirini hedef aldık” diyen HBDH milisleri şu ayrıntıları verdi: “İşbirlikçi Devran İnan’a ait Şimşek Matbaası, milislerimiz tarafından bombalandı. Eylemimiz sonucu matbaada maddi hasar oluştu. Eylem alanından başarılı bir şekilde ayrılan milislerimiz, kendi konumlarına döndüler. Gerçekleştirdiğimiz bu uyarı eylemi ile 15 Ağustos Ulusal Diriliş Bayramı’nı selamladık. Faşist düzenin işbirlikçilerine göz açtırmayacağız!”

Açıklamada “Devrimin zaferi için sadece faşist devlete, onun faşist güçlerine darbe vurmak yetmez. Emekçi saflara sızmış ajanlara, devletle işbirliği yapan tüm unsurlara karşı aynı kararlılıkla yönelmek, onları etkisizleştirmek devrimin zaferi için olmazsa olmazdır” ifadeleri kullanıldı.

HBDH milisleri şunları ekledi: “Faşist düşman, sadece ordu ve polisiyle saldırmıyor. Emekçi sınıfların arasındaki yozlaşmış unsurlardan oluşturduğu işbirlikçi ajanlar aracılığıyla devrimcileri hedef alıyor. Bu işbirlikçi unsurları etkisizleştireceğiz! Her nerede olurlarsa olsunlar, düşmana bilgi sağlayan, devrimcileri ihbar eden tüm ajanlaşmış unsurlar, devrimci şiddet eylemlerimizin hedefi olacaktır!”