İntikâm Birimleri: İktidar ve işbirlikçileri hedefimiz olacak!

İntikâm Birimleri, her gün AKP-MHP iktidarı ve işbirlikçilerinin merkezlerini hedef alacağını açıkladı.

Şehit Sorxwin Roboskî ve Şehit Soro Amed İntikâm Birimleri tarafından bugün yapılan yazılı açıklamada, "Kapitalist modernitenin ayağı TC ulus devletinin, toplum üzerinde kurduğu baskıcı dikta rejimi, özel savaş medyasıyla birlikte her gün yürüttüğü psikolojik savaşla bireyden topluma tüm kurumlarını içine alarak insanlığa dair ne ahlak ve politika ne de entelektüel olarak var olan değerlere saygı duymakta; var olanı yok etme üzerine yeminler etmektedir" denildi.

'HER GÜN BİR MERKEZİNİZİ YAKACAĞIZ!'

Açıklamada şu mesajlar da verildi:
"Toplumun değerlerini bir avuç kendi kapitalistlerine peşkeş çekmekte ve özel savaş medyasını en hümanist ve toplumsal olarak göstermektedir. Yalancısınız, bir avuç hilebazsınız ve bu yanılgılarınızda toplumu kandıramazsınız. Her gün bir ticaret merkezinizi yakarak bunu size göstereceğiz, şüphesiz yanıp kül olan toplumun değeri değil, siz faşistlerin üzerine yattığınız paralarınız olacaktır ve bu yanan kurumlarınızı özel savaş medyalarınızda canlı olarak saatlerce servis edeceksiniz. Bu sefer içten içe toplum sevinecek, toplumun yüzü gülecek. Çünkü biz her gün faşist devlet yapılarınızı, kapitalist yapılarınızı ve işbirlikçi yapılarınızı hedef aldığımızda tek güç kaynağımız toplumun kendisidir.

'KÜRT KIRIMINA HİZMET EDENLER BİLSİN Kİ...'

Tüm uyarılarımızı yapmıştık ve artık uyarı yapılmayacak. Direkt belirttiklerimiz ve daha fazlası hedef alınacaktır.
TC devletinin, Kürt kırımına karşı hizmet eden tüm kişi, kurum ve yapılar bilmelidir ki Kürdistan’a düşen her bir bomba ve mermi misliyle onlara dönecektir.
Kürdün içine ihanet düşürenlerin, düşmanın özel savaşlarına gelip, kardeş kavgası çıkarmak isteyen her türlü kişinin yine ekonomik faaliyetlerini biliyoruz ve bunlara gereken cevabımız sert olacaktır.

'ÖNDERLİK BİZİM YAŞAM TARZIMIZDIR'

İntikâm Birimleri olarak Zinî Wertê'de şehit düşenleri anıyor, düşmanın oyunlarını boşa çıkartanları selamlıyoruz. Kürt Ulusal Birliği için çaba sarf edenlerin yanındayız.
Önderlik bizim yaşam tarzımızdır. Onun çocukluğunun hikâyeleri bizim savaş tarzımızdır. Önderliği anlamak, uygulamaktır!"

EYLEMLER

İntikâm birimleri, son eylemlerine dair şu bilgileri verdi:

"29 Nisan saat 18:30'da İstanbul Bağcılar Mahmutbey’de yer alan İstanbul ticaret merkezlerine sabotaj eylemleri gerçekleştirildi ve bu merkezler saatlerce yanıp kül olmuştur.

29 Nisan saat 06:30'da İstanbul Esenyurt Akçaburgaz bölgesi civarında yer alan makine imalat sanayisine sabotaj eylemi gerçekleştirilmiştir. Sanayi bölgesi kullanılamaz hale geldi."