İntikam Timi'nden Bursa'da eylem

Şehit Sorxwin İntikam Birimi'ne bağlı Şehit Renas Andok İntikam Timi, Bursa'da AKP-MHP işbirlikçisi iş yerine eylem düzenledi. Birim, "AKP-MHP faşizminin bir yumrukluk canı kalmıştır. Her genç intikâm savaşçısı olmalı" dedi.

Şehit Sorxwin İntikam Birimi'ne bağlı Şehit Renas Andok İntikam Timi, bugün yaptığı yazılı açıklamada, "Üyelerimiz 30 Nisan günü Bursa’nın Gürsu ilçesinde bulunan AKP-MHP iktidarı işbirlikçilerine ait soğuk hava deposuna yönelik sabotaj eylemi gerçekleştirdi. Eylem sonucunda soğuk hava deposu yanarak imha olurken, depoda en az 10 milyon TL’lik maddi hasar meydana geldi" dedi.

'HER KÜRT GENCİ İNTİKÂM SAVAŞÇISI OLMALI'

Açıklamada şunlar belirtildi:

"Faşist AKP-MHP iktidarı ve işbirlikçilerinin tüm ekonomik kaynaklarını intikâm eylemlerimizle hedeflemeye devam edeceğiz. Tüm imkânlarını Kürdü katletmek için seferber eden AKP-MHP faşizmi intikâm eylemlerimizle her yerde karşılaşacaktır. Yurtsever Kürt halkımız iyi bilmelidir ki AKP-MHP faşizminin bir yumrukluk canı kalmıştır. Direnişle, bilinçle sıkılı bir yumruk faşizmi yerle bir edecektir. Gün direnişte birleşme, Kawa’nın gürzü olup faşizmi parçalara ayırma günüdür. Bu temelde tüm Kürt gençlerini direnişte birleşmeye, bulundukları yerde kendilerini birer intikâm savaşçısı kılmaya çağırıyoruz."