Bodrum’da bir fabrikaya sabotajı YPS üstlendi

YPS Şehit Harun Koçer Misilleme Timi, Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan bir fabrikaya yönelik düzenlenen sabotaj eylemini üstlendi.

YPS tarafından yapılan açıklamada Bodrum AKP ilçe başkanı Osman Gökmen’e ait palet fabrikasına yönelik 30 Aralık günü bir sabotaj eylemi düzenlendiği ifade edildi.

Yahşi mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan fabrikanın eylem sonucunda tamamen yandığı bildirildi.

Açıklamada şunlar ifade edildi: “yeni yılda  Kürdistan’nın direnişçi halk çizgisi artarak devam edecek ve YPS YPS-JIN timleri olarak ‘Zafer’e kilitlenmiş bir şekilde öz savunmanın öncülüğünü yaparak direnişi Kürdistan ve Türkiye metropollerine daha da yayacağız.

Kürdistan’da yürütülen her türlü kirli politikaların ve zulmün hesabı kat be kat sorulacaktır. Sokaklarda, mahallelerde, şehirlerde, turizm bölgelerinde, lüks yaşam tarzlarının hepsinde ajanı, faşisti, işbirlikçisi ve farklı kılıfa bürünmüş tüm tipleri hedef alınarak imha edilecektir.

Bu sistem, kadınların yakıldığı, çocukların öldürüldüğü, politikacıların ve yurtseverlerin zindanlara atıldığı, Kürdistan toprağının talan edildiği ve tüm halkların başına bela bir faşizmdir. Buna karşı verilecek en iyi cevap özsavunmayla örgütlü bir şekilde başkaldırıdır.”