Grup Yorum: İbrahim'i yaşatalım

Grup Yorum, ölüm orucundaki İbrahim Gökçek için "El ele verelim ve İbrahim’i yaşatalım" diye seslendi. Baba Ahmet Gökçek de "Taleplerini kabul ettirelim, İbrahim yaşamak istiyor" dedi.

Grup Yorum, ölüm orucundaki üyesi İbrahim Gökçek’in durumuna dikkat çekti. Sarıyer’de bulunan Direniş Evi’nde yapılan basın açıklamasına İbrahim Gökçek ile babası Ahmet Gökçek de katıldı.
Grup Yorum üyelerinden Bahar Kurt, Helin Bölek’ten sonra Mustafa Koçak’ın da hayatını kaybettiğini ifade ederken, İbrahim Gökçek ve Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) avukatlarının hâlâ ölüm orucunda olduğunu hatırlattı.
Kurt, "İbrahim’in çok zamanı yok. Gelin, el ele verelim ve İbrahim’i yaşatalım. Hiç kimse onu yaşatamamanın utancı altında ezilmesin. İbrahim yaşamak istiyor. Yaşamak hak, yaşatmak görevdir” dedi.

BABASI: TALEPLERİNİ KABUL ETTİRELLİM

Ardından söz alan İbrahim Gökçek’in babası Ahmet Gökçek ise, adaletsizliğe karşı mücadele eden oğlunun ve arkadaşlarının yanında olduğunu ifade etti, "İbrahim yaşamak istiyor. Taleplerinin yerine getirilmesini istiyor. Taleplerinin karşılanması için daha çok çaba sarf etmeliyiz” diye konuştu.