YPS timinden AKP ilçe başkanına bombalı eylem

YPS Şehit Kawa Çekdar Misilleme Timi, Mardin’in Nusaybin ilçesinde AKP ilçe başkanının evine bombalı eylem gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Misilleme Timi, “Üyelerimiz 1 Haziran günü 23:00 ile 24:00 saatleri arasında AKP Nusaybin ilçe başkanı Latif Özel’in evine yönelik parça tesirli ses bombası ile eylem gerçekleştirdi” dedi.

Açıklamada devamla şu ifadeler yer aldı: “Kürdistan sömürgeciliğinde ant içmiş AKP ve AKP yandaşları Kürt halkı, kültürü toprakları ve özgürlük gerillası karşısında yürüttükleri kirli savaş politikasında ısrar etmektedirler. Geldiğimiz noktada AKP faşizminin kurtuluş yolu yoktur. Yaşanılan bunca acıdan sonra hiçbir ihanetçi, yandaş ve işbirlikçi hedefimiz olmaktan kurtulamayacaktır. Sadece rahat yaşam hakkı tanımamak artık bu savaşı tanımlamaktadır. Kürt kanında parmağı olan herkese duyuruyoruz; sizleri yasatmayacağız! AKP faşistlerini tespit edip nerede bulursak cezasını vereceğiz. Derin intikam ruhuyla her an her yerde karşınıza çıkacağımızı ve nefesimizin ensenizde olduğunu unutmayın.”