KBDH milisleri Bursa’da iki fabrika ve bir aracı hedef aldı

KBDH Sema Yüce Milisleri 9 Ekim Uluslararası Komplosu ve tecride karşı Bursa'da iki fabrika ve bir lüks aracı ateşe verdiklerini bildirdi.

KBDH MİLİSLERİ EYLEM

KBDH Sema Yüce Milisleri, 9 Ekim Uluslararası Komplosunu protesto etmek ve "Güneşimizi Karartamazsınız" şehitlerini anmak için Bursa’da “faşistlere ait yerleri” ateşe verdiklerini duyurdu.

Açıklamada bu eylemler şöyle sıralandı:

“1) 4 Ekim günü saat 14:00 civarında Bursa’nın Osmangazi İlçesi Demirtaş Organize Sanayi Bölgesinde Çiğdem Sokakta bulunan ENA Tekstil Fabrikası kumaş bölümü sabotaj tekniği ile hedeflendi. Eylemde depo ve bazı bölümleri büyük oranda zarar gördü.

2) 28 Eylül gece 03.00 civarında Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Sakarya mahallesinde bir faşiste ait olduğu tespit edilen lüks bir araç ateşe verilerek imha edildi.

3) 28 Eylül gece 04:30 da Bursa Osmangazi ilçesinin Altınova mahallesinde ateşe verilen Palet Fabrikası kullanılamaz hale geldi.”

Açıklamada işgal saldırıları, tecrit, işçi ve emekçilere yönelik saldırılara dikkat çekilirken, Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’ın Kürt halkının kurtuluşu için PKK ile başlattığı özgürlük mücadelesinin, birleşik devrim yürüyüşünde zafere kadar devam edeceği vurgulandı.