YPS JIN misilleme birimi uyuşturucu tacirlerini hedef aldı

Zîn Amed YPS JIN Misilleme Birimi, Amed’in Farqîn (Silvan) ilçesinde uyuşturucu tacirlerine karşı uyarı amaçlı bir eylem gerçekleştirdiklerini bildirdi.

YPS JIN

Yazılı bir açıklama yapan misilleme birimi, 15 Ekim saat 21.00 dolaylarında Amed’in Farqîn ilçesi Bağlar Mahallesi Kaniya Navîn Parkında uyuşturucu tacirlerini hedef aldıklarını belirtti.

Açıklamada B.S. ve M.C isimli tacirlere karşı “uyarı amaçlı parça tesirli ses bombası ile eylem gerçekleştirildiği” belirtildi.

Açıklamada, “2 Ekim tarihinde ise Batman’ın Yeşiltepe Mahallesinde işlek bir köprü üzerinde ‘Kurdistan’da uyuşturucuya geçit yok’ yazan bir pankart asma eylemi gerçekleştirmiştir” denildi.

Zîn Amed YPS JIN Misilleme Birimi devamla şunları ifade etti: “Faşizmin Kürt halkına uyguladığı özel savaş politikalarından uyuşturucu bağımlılığı gençlerimiz üzerinde uygulanan bir felakettir. Gençlerimizi kendisinden vazgeçirerek bataklığa sürüklemeyi ve toplumun ahlaki değerlerini geçersiz kılmayı amaçlayan TC faşizan rejiminin özel savaş politikalarına karşı mücadele edecek, kirli faaliyetlere müsaade etmeyeceğiz.”