AKP kadın kolları başkanı Sağlık Merkezi’ne müdür atandı

Gürpınar’da AKP kadın kolları başkanı, ilçedeki sağlık merkezine müdür olarak atandı.

Kayyum atanan DBP’li Gürpınar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Muharrem Taş Sağlık Merkezine AKP Gürpınar İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Kamber müdür olarak atandı.

Van’da AKP hükümeti kayyum atanan belediyelere kendi parti yöneticilerini ve ailelerini atamayı sürdürüyor. Bunun son örneği Gürpınar’da yaşandı.

3 Şubat 2017 tarihinde DBP’li Gürpınar Belediye Eş Başkanları Yıldız Çetin ve Zeki Yıldız’ın görevlerinden uzaklaştırılmasının ardından belediyeye kayyum atanmıştı. Kayyum Gürpınar İlçe Kaymakamı Osman Doğramacı olarak belirlenmişti.

AKP KADIN KOLLARI BAŞKANI MÜDÜR OLARAK ATANDI!

DBP’li Gürpınar Belediyesi bünyesinde 2016 yılında açılışı yapılan ve 2013 yılında yolların kapalı olmasından dolayı hastaneye yetiştirilmeden babasının sırtındaki çuvalda hayatını kaybeden Muharrem Taş'ın ismi verilen sağlık merkezine, AKP Gürpınar İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Kamber Ocak müdür olarak atandı.

Sağlık merkezine müdür olarak atanan Derya Kamber, 28 Ocak’ta AKP Gürpınar İlçe Kadın Kolları başkanlığına getirilmişti.

REFERANDUMDA ‘EVET’ DİYENE İŞ SÖZÜ!

Kayyum olarak atandığı günden beri kendi ailesi ve AKP’liler belediye atayan Osman Doğramacı atanır atanmaz eşi Hatice Doğramacı’yı çocuk kreşine müdür olarak atamıştı. Doğramacı, kayyum olarak göreve başladıktan sonra birçok işçi ve personelin görevine son vererek, yerlerine AKP’lileri getirmişti.

İlçede 16 Nisanda gerçekleşene referandum öncesi bir çok kişiye ‘Evet’ oyu karşılığında iş sözü verildiği ortaya çıkmıştı.