AKP kirli savaşında savaştıracak asker bulamıyor!

AKP rejiminin Türk devletinin eliyle Kürdistan başta olmak üzere tüm ülkede yürüttüğü savaş politikalarında her gün onlarca kayıp verirken, kirli savaşınca savaştıracak kişi bulamıyor.

AKP rejiminin Türk devletinin eliyle Kürdistan başta olmak üzere tüm ülkede yürüttüğü savaş politikalarında her gün onlarca kayıp verirken, kirli savaşınca savaştıracak kişi bulamıyor. AKP'nin kirli savaşının bir parçası olmamak için askere gitmeyenlere telefonlarına gönderilen mesajlar ile askere çağrılmaya başlandı.

AKP rejimi ve Türk devleti Kürdistan'da yürüttüğü kirli savaş politikaları sonucu her yeni gün onlarca kayıp vermesinin karşısında askere göndererek savaştıracağı kişi bulamıyor. Bunun karşısında kirli savaş politikalarından ısrar eden AKP ve Türk devleti, önce şehir merkezlerindeki ana arterlerinde bulunan billboard başladığı asker arayışı şimdi de telefonlar üzerinden yoluyla asker bulmaya çalışıyor.
 
AKP'DEN ASKERE GİTMEK İSTEMEYENLERDEN MESAJLA BEKLENEN MEDET
 
Askere gitmek istemeyen ve kirli savaş politikalarının aracı olmak istemeyerek Türk askerliğini ret eden kişilere "Sayın X. X., askerlik işlemlerinizi yaptırmadığınız için yoklama kaçağı olarak aranmaktasınız. En yakın askerlik şubesine müracaat ediniz" diye kısa mesaj atılıyor. AKP ve Türk devleti kirli savaş politikalarını yürütmek için yüz binlerce kişiye E-Devlet adresi üzerinden gönderilen mesaj ile savaştıracak asker bulmayı umut ediyor!
 
AKP rejimi ve Türk devletinin kirli savaş politikalarına alet olmak istemeyenler ise, hiçbir şekilde kirli savaş politikalarına alet olmayacaklarını belirtiyor.