Karayılan’dan Tanıt'ın ailesine başsağlığı mesajı

PKK Yürütme Komitesi üyesi Murat Karayılan, Sait Tanıt’ın (Bedran Cudi) ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.

PKK Yürütme Komitesi üyesi Murat Karayılan, gerilla komutanı Sait Tanıt (Bedran Cudi) ve oğlu Mehmet Tanıt ile aynı olayda yaşamını yetiren 3 milisin ailelerine görüntülü bir mesaj göndererek başsağlığı diledi.

22 Nisan günü Amediye kırsalında Türk ordusu tarafından gerçekleştirilen hava saldırısında yaşamlarını yitiren gerilla komutanı Sait Tanıt (Bedran Cudi) ve oğlu Mehmet Tanıt ile Murat Atak (Zeki), Osman Arzu ve Abdülkerim İzer adlı milislerin ailelerine, PKK Yürütme Komitesi Üyesi Murat Karayılan görüntülü bir mesaj gönderdi.

Karayılan’ın görüntülü mesajı hazırlanan bir sinevizyonla izlendi. Gerilla komutanı Sait Tanıt (Bedran Cudi) ve aynı saldırıda yaşamını yetirenlerin aileleri,  Mexmur - Kerkük eyalet komutanı Bawer Serhat, YJA-Star eyalet komutanı Raperin Gabar, Mexmur Kerkük eyalet komutanlığından Şahin Amed, Kamp yönetiminden Ferat Botan ve çok sayıda kamp sakini gösterimde hazır bulundu.

PKK Yürütme Komitesi Üyesi Murat Karayılan, ailelere baş sağlığı dileyerek şu mesajı verdi: "Beş şehidimizin ailelerine, Maxmur halkına, Botan halkına ve tüm Kürdistan halkına başsağlığı diliyoruz. Onların anıları önünde eğiliyor ve özlemleri olan özgür Kürdistan'ı mutlaka gerçekleştireceğimizin sözünü veriyoruzç"