Saray çetelerine Şırnak’a TIR'lar cephane taşınıyor

Soykırım saldırılarının 4’üncü güne girdiği Şırnak'ta çatışmalar aralıksız bir şekilde devam ederken, devlet güçleri tarafından kente TIR'larla ilçeye mühimmat taşınıyor.

Soykırım saldırılarının 4’üncü güne girdiği Şırnak'ta çatışmalar aralıksız bir şekilde devam ederken, devlet güçleri tarafından kente TIR'larla ilçeye mühimmat taşınıyor. Mardin'e de askeri kargo uçakları iniş yaptı.

Soykırım saldırılarının 4’üncü güne girdiği Şırnak'ta devlet güçlerinin saldırıları şiddetlenerek devam ederken, taklarla mahalleler aralıksız bir şekilde bombalanmaya devam ediyor. YPS ve YPS-Jin güçlerinin saldırılar karşısında direnişe geçmesi üzerine sabah saatlerinden bu yana başlayan çatışmalar ise şiddetini koruyor. Yer yer obüs atışlarının da yapıldığı Şırnak’ta, top atışları sonucu mahallelerden dumanlar yükseliyor.

Soykırım saldırılarıyla birlikte başlayan askeri sevkiyatlarda ara verilmeden devam ediyor. Günlerdir yapılan askeri sevkiyatın yanı sıra bu kez mühimmat yüklü TIR’ların kente giriş yaptığı görüldü.

Mardin'de askeri kargo uçakları askeri havaalanına iniş yaptı. Korgo uçakları içerisinde ne olduğu bilinmiyor.