GÖRÜNTÜLÜ

Siyasi Meclis'ten Minbicli göçmenlere bayram ziyareti

Minbic Siyasi Meclisi, göçmen Minbiclilerle bayramlaştı. Halk kendilerini kurtaranlara teşekkür ederken, Siyasi Meclis Üyesi Yusuf da Minbic'in özgür bir şekilde halka teslim edileceğinin sözünü verdi.

 

Minbic’i DAİŞ çetelerinden temizleme operasyonu devam ederken, Minbic Siyasi Meclisi de çalışmalarını sürdürüyor. Minbic Askeri Meclisi şehir merkezine doğur ilerlerken göğüs göğüse verdiği savaşın yanında kent merkezinde yaşayan sivil halkı da güvenli alanlara taşıyor. Güvenli alanlara taşınan halkın ihtiyaçları Minbic Siyasi Meclisi tarafından karşılanıyor. 

Operasyonun başladığı 1 Haziran'dan itibaren halk çalışmalarını da aralıksız sürdüren Siyasi Meclis, Ramazan Bayramı vesilesiyle Minbic'ten kaçıp kurtulan halkla bayramlaşarak yiyecek ve içecek dağıtımında bulundu.

'UMUTLUYUZ'

Halk, kendilerini özgürleştirenlere teşekkür ve dua etti. DAİŞ zulmü altında sürekli işkence gördüklerini anlatan halk, önümüzdeki bayramı kendi evlerinde özgür bir şekilde kutlayacaklarından umutlu olduklarını da söyledi.

Bayramlaşmada bulunan Minbic Siyasi Meclisi Üyesi Emine Yusuf da Minbic'in mutlaka halka özgür bir şekilde teslim edileceğini vurguladı.

...