Şehit Soro Amed Misilleme Timi’nden Manisa’da eylem

YPS Şehit Soro Amed Misilleme Timi, Manisa’da otomotiv yan parçaları üreten fabrikaya yönelik sabotaj eylem düzenledi.

YPS Şehit Soro Amed Misilleme Timi, ‘‘Tecride, faşizme, işgale son; özgürlüğü sağlama zamanı” hamlesi kapsamında Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) otomotiv yan parçaları üreten fabrikaya yönelik sabotaj eylem düzenledi. 8 Aralık günü fabrikanın boyama bölümüne yönelik gerçekleştirilen sabotaj eylemi, kısa süre içinde tüm fabrikayı alevler içinde bıraktı. Eylem sonucunda fabrikada büyük ölçüde maddi hasar oluştu.

'TÜRKİYE'NİN HER KENTTİ YANMAKTADIR'

Eyleme ilişkin yazılı açıklama yapan YPS Şehit Soro Amed Misilleme Tipi, özyönetim direnişlerinin yıldönümlerinde, direnişte yer alan tüm şehitleri saygıyla andıklarını dile getirerek devamında şunlara dikkat çekti: “Onların başlattığı şehir direnişleri, Kürdistan tarihi ve bizim için, anlamlı direniş mirasını oluşturdu. Bu direniş günlerinin her anında onları hissederek yaşıyoruz. Sadece ve sadece intikam doluyuz. Onların büyük direnme kahramanlıkları bizim için birer destandır. Direniş mirası şimdi Türkiye’nin her kentinde yanmaktadır.

'KAZANAN ÖZGÜR KÜRDİSTAN OLACAK'

Büyük bir hamleyle başlayan, zindan direnişi, bizlere yeni görevler vermekte ve birer şehir militanı olarak zindan direnişçileriyleyiz. Büyük devrim inancıyla faşizmin üzerine yürüyen büyük kahramanlar HBDH milisleri ve her gün durmadan faşizmin ekonomisini alt üst eden Ateşin Çocukları İnisiyatifi’ni selamlıyoruz. Kürdistan ve Türkiye’de kazanan Birleşik devrim olacaktır. Kazanan özgür Kürdistan olacaktır.”