HDP Van seçim çalışmalarını ilçelerde sürdürüyor

HDP Van İl Örgütü ve milletvekili adayları seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar bugün de Edremit, Özalp, İpekyolu ve Gürpınar ilçesinde kitlesel katılımlarla devam etti.

Van merkez ve ilçelerde yürütülen seçim çalışmaları kadınların ilgisini yoğun bir şekilde çekiyor. Gittikleri her yerde büyük bir coşkuyla karşılanan HDP Van milletvekili adayları halkla sohbet ederek, görüş alışverişinde bulunuyor.

EDREMİT

AKP tarafından işgal edilen Edremit Belediyesi’nin Eş Başkanı Rojbin Sevil Çetin ile Van milletvekili adayı Murat Sarısaç, Edremit esnafını ziyaret ettikten sonra Galericiler Sitesine giderek esnafla sohbet etti.

ÖZALP

Özalp’ta dün yapılan aday tanıtım toplantısının ardından akşam saatlerinde de şölen düzenlendi. Düzenlenen şölende HDP milletvekili adayları halkla halaylar çekti. HDP Van Milletvekili adayı Muazzez Orhan’da Özalp’ın Memetalan köyüne geçerek burada köylülerle seçimler üzerine sohbet etti.

İPEKYOLU

HDP Van Milletvekili Adayı Mukaddes Karakoç ve İpekyolu İlçe Yöneticileri, Beşyol'da bulunan Aydın Talay Yeraltı Çarşısını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

Karakoç ve HDP Van Milletvekili Ümit Dede, Yeraltı Çarşısı’nın ardından Japon Pasajı esnafını da ziyaret etti.

GÜRPINAR

HDP Van İl Eş Başkanı Yadişen Karabulak ile Van Milletvekili adayı Bedia Özgökçe Ertan ve yerine kayyum atanan Belediye Eş Başkanı Yıldız Çetin ile birlikte Gürpınar ilçesine bağlı köylerinde seçim çalışması yürüttü. Çalışmalara kadınlar yoğun ilgi gösterdi.