MSD: Fırat’ın Gazabı DAİŞ ve onu destekleyenleri tsunami gibi vuracak

Suriye Demokratik Meclisi (MSD) Rakka’nın özgürleşmesi ilgili yaptığı açıklamada, "Fırat’ın Gazabı DAİŞ ve onu destekleyen bütün devletleri tsunami gibi vuracak" diye belirtti.

Suriye Demokratik Meclisi QSD’nin başlattığı  “Fırat’ın Gazabı ” operasyonuna ilişkin yaptığı açıklamada, ″QSD Rakka’yı DAIŞ çetelerinden özgürleştirmek için “Fırat’ın Gazabı ” operasyonunu başlattı. Rakka halkımıza sesleniyoruz; özgürlüğün güneşi sizlere doğmak üzere. DAİŞ karanlığını parçalayıp aydınlık saçacak. Rakka’nın özgürlüğü insanlığın kurtuluşudur. Uluslararası Toplum bilmeli ki sonuna kadar teröre karşı mücadele edeceğiz. Aynı zamanda Rakka operasyonunun başarılı olması için uluslararası güçlerin bize destek vermesi gerekir.”

Aynı uluslararası güçlerin teröre destek veren devletlere karşı tavır alması lazım. Fırat’ın Gazabı DAİŞ‘e ve onu destekleyen bütün devletleri tsunami gibi vuracak. Güçlü bir iradeye sahibiz ve Demokratik Federal bir Suriye’yi kurabileceğimize inanıyoruz. Bütün güçlerimize başarı diliyoruz.”