Şırnak’ta 3 özel harekatçı daha öldürüldü

Şırnak’ta YPS/YPS-JIN üyeleri tarafından bir tank ve bir zırhlı araca eylem düzenlendi. Zırhlı araç imha edildi, en az 3 özel harekatçı öldürüldü.

Devletin soykırım saldırılarının 44'ncü günde devam ettiği Şırnak’ta bir tank vurulurken, bir zırhlı aracın ise imha edildiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinden bu yana Bahçelievler Mahallesi'nin bombardımana tutan bir tanka YPS ve YPS-JIN üyelerince düzenlenen roketatarlı eylemde tankın üzerindeki silah imha edilirken, bir özel harekatçı da öldürüldü.

ZIRHLI ARAÇ İMHA EDİLDİ

Ayrıca Bahçelievler ile Yeni mahalleleri arasında bulunan Karayolları Bakım civarında da kobra tipi bir zırhlı aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada araç imha edildi. Önceden yola döşenen mayının patlaması sonucu imha olan kobra tipi zırhlı araçta bulunan 3 özel harekatçıdan 2'sinin öldüğü, birinin ise ağır yaralandığı belirtildi.

Ölü ve yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla Şirnex Devlet Hastanesi ile 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na kaldırıldı.

TOP ATIŞLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Yeni, Bahçelievler, İsmetpaşa, Cumhuriyet, Aydınlıkevler ve Gazipaşa mahallelerine yönelik sabah saatlerinden bu yana yapılan top ve obüs saldırıları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Yapılan bombardımanda birçok ev ve işyerinin havaya uçurulduğu görüldü.