Garzan Şehitleri İntikam Birimi: Bıçak kemiğe dayandı

Garzan Şehitleri İntikam Birimi, aralarında Amed, Siirt ve İstanbul’da olduğu 6 kentte çok sayıda eylem yaptığını açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Garzan Şehitleri İntikam Birimi, Amed, Van, Ağrı, Batman, Siirt, İzmir ve İstanbul’da bir dizi eylem düzenlediğini kaydetti. “Artık gün direniş ve özgürlük günüdür" denilen açıklamada, “Bıçak kemiğe dayanmıştır” vurgusu yapıldı.

“İster devlet içerisinde yer alan faşist güruhlar, isterse Kürdistan’da ajanlaştırılan kişilikler olsun hepsi de her yurtseverimiz için meşru hedeftir” denilen açıklamada şunlar belirtildi: “Objektif olarak düşmana hizmet eden dedikoducu, didiştirmeci, kişileri ve toplumu güçten düşürerek asıl gündeminden saptırmaya çalışan kişilikler de düşman kategorisinde görülecek ve gereken cevap verilecektir.”

Kentlerde yapılan eylemle ise şöyle:

AMED

14 Aralık Amed’in Farqin İlçesi’nde kendisini Hançer Timi diye tanıtan Kulp bölgesinde koruculuk yapan Mehmet Salih Yıldız'a ait araç yakılarak, imha edildi.

16 Aralık Amed Bismil’de uyuşturucu satışı yapan aynı zamanda Altıok, Bozkurt ve Esentepe mahallelerinde düşmana bilgi toplayan Ergin isimli şahıs cezalandırıldı.

17 Aralık Amed Yenişehir'de düşmanla işbirliği olan parti adını kullanarak kendini yasatmaya çalışan şahıs cezalandırıldı.

VAN

16 Aralık Van’ın Edremit İlçesi’ndeki TOKİ’lerde parti adına kara propaganda yapan aynı zamanda kendisini yurtsever olarak tanıtan şahıs cezalandırıldı.

17 Aralık Van Tuşba Abduhrahmangazi’de düşman polisleriyle ortak uyuşturucu ve fuhuş işi yapan şahıs cezalandırıldı.

AĞRI

16 Aralık Ağrı Bazid’de fuhuş evine eylem gerçekleştirildi.

16 Aralık Ağrı merkez Fırat Mahallesi’nde uyuşturucu işi yapan kişiler cezalandırıldı.

BATMAN

17 Aralık Batman’ın Hilal Mahallesi’nde uyuşturucu işi yapan aynı zamanda da mahalle hakkında düşmana bilgi aktaran şahıs cezalandırıldı.

SİİRT

16 Aralık Siirt'in Conkbayır İlçesi Barış Mahallesi’nde uyuşturucu satışı yapan kişiler cezalandırıldı.

İZMİR

16 Aralık İzmir Buca’da AKP’li şahsa ait TIR ateşe verildi.

İSTANBUL

14 -17 Aralık İstanbul’un Sultangazi, Okmeydanı, Aksaray, Hacıahmet Sultanbeyli ve Kartal ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına karşı eylem gerçekleştirildi.