Mezopotamya Kartalları Mersin ve Adana’da petrol tesislerini vurdu

Mezopotamya Kartalları, 10 Ağustos gecesi Mersin Limanı’ndaki Petrol Tesisi’ni havadan vurduğunu açıkladı. Mezopotamya Kartalları aynı gece Adana’daki Yumurtalık Petrol Tesisi’ni de hedef aldı.

Mezopotamya Kartalları  yaptığı yazılı açıklamada şunları belirtti:

“Kürt, Ermeni ve Rum halklarını soykırımdan geçiren faşist Türk ırkçılığı bugün de ipini koparmışçasına her tarafa saldırmaktadır. Kürt halkına İzmir ve Konya’da gerçekleştirilen saldırılar ve bunların katliamla sonuçlanması, birçok Kürt’ün, Afgan’ın ve Suriyeli Arap’ın linç edilmesi nasıl da gözü dönmüş bir ırkçılıkla yüz yüze olduğumuzu göstermektedir.

Türk ırkçılığını alabildiğine şahlandırarak faşizan ırkçılığı Türk gençlerine enjekte eden AKP ve MHP kliği halkları birbirine kırdırtarak, halklar arası kamplaşmalar yaratıp provokasyonlara yol açarak kirli emellerine ulaşmak ve iktidara biraz daha tutunmak istemiştir. Bir asalak gibi Türkiye’nin ve Türkiye’deki tüm halkların bedenine tutunarak kanını emen bu zararlı paraziti söküp atmak, zayıflatıp çökertmek onurlu her Türkiye insanının görevidir.

Bizler; ırkçı burjuvazinin değirmenine su taşıyan, bu faşizan rejimi ayakta tutan her şeye darbe vurmaya karar vermiş Mezopotamya Kartalları olarak eylemlerimizle bu gidişata dur diyeceğiz!

Mezopotamya Kartalları olarak; 10 Ağustos gecesi Mersin Limanı’ndaki Petrol Tesisi’ni havadan vurduk. Aynı gece Adana’daki Yumurtalık Petrol Tesisi’ni de vurduk. Irkçı Türk burjuvazisinin ekonomisine vurduğumuz bu darbeler şovenist Erdoğan ve Bahçeli ikilisinin havuz medyası tarafından gizlendi, gizlenemeyenler ise çarpıtıldı. Ancak şovenler ve insanlıktan nasibini almamış bendeleri ne yaparsa yapsın, Mezopotamya Kartalları’nın pençesinden kurtulamayacak, aldığı darbelerin üstünü örtemeyecektir!"