YPS-JIN'den Amed ve Adıyaman'da üç eylem

YPS-JIN Şehit Sarya Rozerin Misilleme Timleri, Amed'de uyuşturucu satıcıları ve bir marketi, Adıyaman'da ise bir fabrikayı hedef aldı.

Misilleme Timleri, "Sömürgeciler ve ajan-işbirlikçilere karşı intikam hamlesi" kapsamında Amed ve Adıyaman'da eylemler gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Açıklamada eylemler şöyle sıralandı:

"Misileme Timlerimiz 25 Ağustos günü akşam 22:30 sıralarında Amed’in Şehitlik Mahallesi'nde uyuşturucu satıcılarına yönelik eylem yaptı. Sabotaj eyleminin düzenlendiği uyuşturucu satıcıları olay yerinden kaçarak uzaklaşmışlardır.

23 Ağustos günü 21:30'da Amed’in Seyrantepe ilçesinde A-101 marketi bombalarla vuruldu. Eylem sonucunda sömürgecilere ait market kullanılamaz hale geldi.

24 Ağustos günü akşam saatlerinde Adıyaman Altınşehir Mahallesi Küçük Sanayi Sitesinde M.Y adlı AKP’li işbirlikçiye ait fabrika yakıldı. Eylem sonucunda fabrika kullanılamaz hale geldi."

'BU EYLEMLER DEVRİMCİ BİR REFLEKSTİR'

YPS-JIN Şehit Sarya Rozerin Misilleme Timleri, "Kürdistan'da yaratılmak istenilen yoz marjinal yaşam tarzını ve Erdoğan ailesinin para kasalarını çökerteceğiz. Bizler ne kentimizde ne mahallemizde ne de sokaklarımızda bunlara geçit vermeyeceğiz. Bu eylemler Kürdistan’a yoz yaşamı dayatan ve ona göre yaşayanlara karşı toplumsal devrimci bir reflekstir" dedi.

Açıklamada devamla şu ifadeler yer aldı:

"Toplumumuzu kirletenlere karşı bu tarz eylemlerimiz devam edecektir. Kim ki Kürt toplumunu kirli emellerine kurban ediyorsa onlarda kurban olacaktır. Kim ki Kürdistan’da fuhuşu, uyuşturucuyu ve ihaneti dayatıyorsa onlar da yok olacaktır. Bizler bir kez daha toplumumuzu fuhuşa , uyuşturucuya ve ihanete karşı harekete geçmeye çağırıyoruz. Biz kadınlar olarak bu tarz yaşamı kabul etmiyor ve bunlara karşı her yerde eylem halinde olacağımızı belirtiyoruz."