GÖRÜNTÜLÜ

Kars’ta ‘HAYIR’ çalışmaları sürüyor

Kars’ta ‘HAYIR’ çalışmaları açılan stant ve esnaf ziyaretleri ile sürüyor.

Kars merkezde bilgilendirme amaçlı stant açılışı yapıldı ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Stant açılışına HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman, HDP MYK Üyesi Arife Çınar ile HDP İl Eş Başkanı Cengiz Topbaş ve HDP-DBP il yöneticileri katıldı. Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman, Karslılara oylarına sahip çıkma çağrısı yaptı.

‘HALKIMIZI TEHDİT EDENLER HESAP VERECEK’

Açılan stantta konuşan HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman, “Barış içinde yaşamanın yolu kaderimizi/geleceğimizi tek bir adama teslim etmemektir” dedi.  

Adıyaman, “Kendi kaderimizi kendimiz belirlemek zorundayız. Aksi halde halklarımızın kaderini, çocuklarımızın geleceğini tek bir adama teslim etmiş oluruz. Her ne kadar AKP bürokrasiyi elinde tutuyor olsa da, halkımızın iradesini rehin almaya çalışsa da muhtarları, kanaat önderlerini, esnafı tehdit eden her bir bürokrat adalet önünde hesap verecektir. Halkımız bunların tehditlerine boyun eğmemeli, eğmeyecektir. Biz halkımızın sağduyusuna güveniyoruz. Tüm halkımız 16 Nisan’da yapılacak referandumda oy kullanmaya, sandığına sahip çıkmaya çağırıyoruz” diye konuştu.

Adıyaman konuşmasının ardından esnaflar ziyaret edilerek, ‘Hayır’ anlatıldı.