Savaşçılar ekmeğini ve suyunu Rakkalılarla paylaşıyor

Fırat’ın Gazabı Eylem Odası savaşçıları DAİŞ çetelerinin elinden kurtararak özgür alanlara aktardığı sivillerin ekmek, su ve diğer yaşamsal ihtiyaçlarını karşılıyor.

5 Kasım günü başlatılan ve 4. gününü geride bırakan Rakka’yı özgürleştirme hamlesinde şu ana kadar birçok köy ve mezrayı DAİŞ çetelerinden temizleyerek özgürleştiren Fırat’ın Gazabı Eylem Odası savaşçıları adım adım özgürlük yürüyüşünü sürdürüyor.

DAİŞ çetelerinin sivilleri canlı kalkan olarak kullanması ve DAİŞ çetelerinin yoğun mayınlama yapması nedeniyle Fırat’ın Gazabı Eylem Odası savaşçıları kontrollü bir şekilde ilerleyişini sürdürüyor.

Rakka çevresindeki köy ve mezralarda ilerleyişini sürdüren Fırat’ın Gazabı Eylem Odası savaşçıları ile DAİŞ çeteleri arasında yer yer şiddetli çatışmalar yaşanıyor.

Fırat’ın Gazabı Eylem Odası savaşçıları şu ana kadar yüzlerce sivili de DAİŞ çetelerinin elinden kurtararak özgür alanlara aktardı.

Fırat’ın Gazabı Eylem Odası savaşçıları DAİŞ çetelerinden kurtararak özgür alanlara ulaştırdığı siviller ile kendi ekmeğini, suyunu ve diğer yaşamsal ihtiyaçlarını tereddütsüz bir şekilde paylaşıyor.