Efrîn şehitlerinin anısına eylemler

Jinen Tirejen Roje İnisiyatifi, Efrîn şehitlerinin anısına çok sayıda kentte AKP-MHP'li faşistlere karşı eylemler düzenledi.

Jinen Tirejen Roje İnisiyatifi, Efrîn işgalinin yıl dönümü dolayısıyla eylemler düzenledi.
İnisiyatif tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Düşmanı en güvenli kentlerinde vurup intikam ateşimizle boğacağız" denildi.

ARAÇLAR VE FABRİKALAR YAKILDI

İnisiyatif, eylemlerinin ayrıntılarını şöyle açıkladı:

"18 Ocak - İstanbul Hadımköy'de AKP'li faşistlere ait 1 plastik üretim fabrikası ve fabrikaya ait 2 lüks araç birimlerimiz tarafından ateşe verilip kullanamaz hale getirildi.

18 Ocak - Kocaeli Gebze'de AKP'li TC polisinin sahip olduğu 1 süpürge üretim fabrikası ateşe verildi.

19 Ocak - Balıkesir Bandırma'da Türk faşistlerine ait gıda fabrikası ve fabrikaya ait 3 araç birimlerimiz tarafından ateşe verilip kullanamaz hale getirildi.

20 Ocak - İstanbul Beylikdüzü'nde yoğunlukta faşist MHP'lilerin yaşadığı bir mahallenin elektrik trafosu ateşe verilip kullanamaz hale getirilip saatlerce mahalleye elektrik verilmemiştir.

20 Ocak - Sakarya Erenler'de birimlerimizin teknik bir çalışmasıyla ülkücülerin oturduğu bir bina ateşe verildi. Ayrıca eylem esnasında ülkücü gençlerin kullandığı 4 araç da ateşe verilip kullanamaz hale getirildi.

21 Ocak - Tekirdağ Muratlı'da faşist ve tecavüzcü AKP'lilere ait 4 araç birimlerimiz tarafından ateşe verilip kullanamaz hale getirildi."