YPS: İstanbul'da bir bekçiyi cezalandırdık

YPS Şehit Mazlum Tekdağ Misilleme Timleri, İstanbul'da "AKP-MHP faşist rejiminin paralı askeri bir bekçiyi cezalandırdıklarını" belirtti.

YPS Şehit Mazlum Tekdağ Misilleme Timleri, "Sömürgecilere ve ajan-işbirlikçilere yönelik intikam hamlesi" kapsamında bir bekçiyi "cezalandırdıklarını" bildirdi.

Açıklamada, sözkonusu bekçinin "30 Eylül günü akşam saatlerinde İstanbul'un Başakşehir ilçesinde vurulduğu" belirtildi.

Açıklamada şunlar ifade edildi: "Devlet sisteminin Kürdü yok sayma politikaları ve her yerde 'Kürde saldırma' faşizmine karşı KCK’nin başlattığı ‘Tecride, Faşizme, İşgale Son; Özgürlüğü Sağlama Zamanı’ hamlesi çerçevesinde Özsavunma Gücü olarak Kürt halkının kendini savunmaktan başka hiçbir çaresinin olmadığı bir gerçektir.

Buda intikam duygusuyla, örgütlenmeyle düşmanı tanımayla ve öz savunma bilinciyle gelişir. Devlet sistemi ve AKP-MHP faşist rejimi Kürt coğrafyasını talan etmekte ve Küt halkına karşı her türlü zorbalığı göstermekte geri kalmıyor. Buna karşı tek yapılacak iş misliyle cevap vermektir. Bu devlete çalışan ajan ve işbirlikçiler görüldükleri her yerde cezalandırılacaktır."

Misilleme Timleri, "Bu eylemimiz 1 Ekim’de Medya Savunma Alanlarında şahadete ulaşan Mazlum Tekdağ anısına gerçekleştirildi" diye ekledi.