YPS-JIN'den üç kentte eylem

YPS-JİN Şehit Serhildan Misilleme Timleri, 'intikam hamlesi' kapsamında İzmir, Muğla ve Mersin'de eylemler gerçekleştirdiklerini bildirdi.

YPS-JİN Şehit Serhildan Misilleme Timleri, "Sömürgeciler ve ajan-işbirlikçilere yönelik intikam hamlesi" kapsamında bir çok kentte eylemler düzenledi.

Yapılan yazılı açıklamada eylemler şöyle sıralandı:

"30 Eylül günü Aydın Efeler ilçesinde bir işyerine ait depo yakıldı. Yakma sonucunda fasitlere ait bir işyerinin depo bölümü tamamen kullanılamaz hale geldi.

29 Eylül günü İzmir’in Balçova ilçesinde faşistlere ait bir iş yerine yönelik eylem düzenlendi. Yakma eylemi sonucunda iş yeri, daire ve iş yerine bağlı minibüs tamamen kullanılamaz hale geldi.

29 Eylül günü Muğla’nın Menteşe ilçesinde bir alana yönelik yakma eylemi gerçekleştirildi. Yakma sonucunda alanın sahibi faşistlerin iki binası ile bir çiftlik tamamen yandı.

29 Eylül günü İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bir kafeye yönelik yakma eylemi gerçekleştirildi. Eylem sonucunda kafe tamamen kullanılamaz hale geldi.

20 Eylül günü Mersin’nin Tarsus ilçe belediyesine ait tesisler bölümüne yönelik yakma eylemi gerçekleştirildi. Eylem sonucunda Belediye tesislerinde yer alan jeneratörler tamamen yandı."

Açıklama şu ifadelerle son buldu: "Baskı ve korku politikaları ile diz çöktürmeye çalışan AKP-MHP çeteleri özsavunma gücümüz karşısında boşa düşeceklerdir. Kürdistan’da uygulanan faşizan saldırılara misilleme olarak Türkiye metropollerinde eylemselliklerimiz ile hesap soracağız. Özgürlüğü sağlayıncaya dek durmayacağız."