YPS’den nöbet tutan polislere karşı etkili eylem

YPS birlikleri, 17 Eylül günü akşam saat 19.00’da YPS birimlerinin Amed merkezdeki Fiskaya Feritköşk Okulu önünde nöbet tutan polislere yönelik el bombaları ve ferdi silahlarla eylem düzenledi.

Yazılı bir açıklama yapan YPS Basın Merkezi YPS güçlerinin düzenlediği eylemlere ilişkin şunları belirtti: “17 Eylül günü akşam saat 19:00’da YPS birimlerimiz Amed merkezdeki Fiskaya Feritköşk Okulu önünde nöbet tutan polislere yönelik el bombaları ve ferdi silahlarla bir eylem düzenlenmiştir. Burada düşman güçlerinin ölü ve yaralıları var; fakat sayısı netleştirilememiştir. Eylemden sonra bir ambulans olay yerine giderek ölü ve yaralıları kaldırırken AKP kirli savaş güçleri YPS birimlerimizin gerçekleştirdiği eylemin izlerini silmek için itfaiye aracı getirerek olay yerini yıkamıştır.

AMED’DE BİR A-101 MARKETİ YAKILDI

15 Eylül günü Amed’in Bağlar ilçesi Hat Boyu Caddesinde bulunan AKP kirli özel savaş güçlerinin market zincirlerinden olan bir A-101 marketine YPS birimlerimiz ses bombası ve molotofkokteylleriyle bir eylem gerçekleştirmiştir. Eylemin ardından markette yangın çıkmış ve binada maddi hasar meydana gelmiştir. Eylemi gerçekleştiren YPS birimlerimiz sağlam bir şekilde üs bölgelerine ulaşmıştır.”