YPS'den Van'da baz istasyonuna sabotaj eylemi

YPS Şehit Destan Serhat Misilleme Timleri Van’da Turkcell’e ait bir baz istasyonuna sabotaj eylemi düzenlediklerini, Aydın’da ise bir mobilya atölyesini yaktıklarını duyurdu.

Misilleme Timleri, ‘Sömürgecilere ve ajan-işbirlikçilere yönelik intikam hamlesi’ kapsamında bir baz istasyonuna yönelik sabotaj eylemi gerçekleştirdiklerini belirtti.

Açıklamada, “29 Ağustos günü gece yarısı Van Çaldıran ilçesi Gülyolu-Kandil Köyü arasında yer alan sömürgecilere ait Turkcell baz istasyonuna yönelik sabotaj eylemi gerçekleştirildi. Eylem sonucunda baz istasyonu tamamen imha oldu” denildi.

Aynı açıklamaya göre, “31 Ağustos günü Aydın Efeler ilçesinde mobilya atölyesine yönelik yakma eylemi” düzenlendi.

Misilleme Timleri, “Ajan-işbirlikçilere ait mobilya atölyesine yönelik yapılan eylem sonucu iş yeri tamamen kullanılamaz hale geldi” diye ekledi.

‘TÜRK DEVLETİ KÜRDİSTAN’DAN ÇIKANA KADAR DURMAYCAĞIZ’

Açıklama şu ifadelerle son buldu: “Sömürgeci Türk devletine yönelik yapılan her eylem kutsaldır. Misilleme Timleri olarak kararlılıkla eylem direniş çizgimizi büyüteceğiz, sonu gelmeyen eylem çizgisinde yürümeye devam edeceğiz. Kararlıyız ve Kuzey Kürdistan’dan işgalci Türk Devleti defolup gidene kadarda durmayacağız. Tüm halkımızın desteğiyle direniş çizgisinde, her yerde her şekilde eylemlerimiz devam edecektir.”