Korucubaşı AKP'li kadını vurdu, AKP yönetimi sakladı

JİTEM itirafçısı olan korucubaşı Murat İpek, AKP'li Aleyna Avcı'yı ağır yaraladı. AKP yöneticileri ise korucubaşına sahip çıkarak, olayın basına yansımasını istemedi.

Amed'in Eğil ilçesinde korucubaşı ve JİTEM itirafçısı Murat İpek, AKP İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Gençlik Kolları Kadın Komisyonu Başkanı Aleyna Avcı’yı (21) ateşli silahla ağır yaraladı.

 İpek, sanal medya üzerinden tanıştığı Avcı ile kısa bir süre sonra nişanlandı. Kendisinden kısa bir süre sonra ayrılan Avcı ile görüşmek isteyen İpek, kadını 5 Şubat'ta Kayapınar ilçesi yeni stadyum mevkine çağırdı. Bunun üzerine Avcı, görüşmeye annesi ve kuzeniyle birlikte gitti. Yaşanan tartışma sonrasında İpek, Avcı'yı ateşli silahla ağır yaraladı. 

Saldırıdan sonra İpek, kayıplara karışırken, yaralanan Avcı ise Gaziyaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Avcı'nın hayati tehlikesi sürüyor.

DUYULMAMASI İÇİN AİLEYE BASKI

AKP İl Yönetimi’nin, saldırgan korucubaşına sahip çıkarak, olayın duyulmaması için aile ile görüşmelerde bulundu. Aileye, kadını özel ambulans uçak ile Ankara’ya nakledebileceklerini söyleyen AKP il yöneticileri, olayın basına yansımasını istemedi.